Fina, fina liv.

Ojoj,  vad skall man säga. En galnare helg än vanligt, definitivt. Men himla trevligt folk och jag har haft så roligt. Har hittat så fina människor att ha i mitt liv här i Göteborg,  och det känns verkligen som jag känt flera av dem så himla mycket längre än några månader. Ni vet, när man bara har såna där moments där man känner att "shit, vad vi connectar bra".
 
Hade flertalet sådana moments i helgen, bland annat med en vän då en annan vän gjorde något helt otippat, och vi båda utbrister "oj, vilken överraskning!" precis samtidigt. Det var riktigt fint. En annan vän, Nona, har jag nästan alltid moments med för vi tänker så lika. Därför är hon min bästa vän. 
 
Jag är fortfarande fantastiskt förstörd efter influensan, är helt låg och orkar knappt någonting. Men jag, Ida och Nona hade tacokväll ikväll och jag kunde inte hjälpa att känna hur lyckligt lottad jag är, hur tur jag har och hur mycket bättre jag passar här. Jag har aldrig förut haft den typen av vänner som bara har tacokväll en vanlig måndag som om det vore något alla gör. Allt här, är efter sex månader fortfarande så himla ofattbart. Finns det människor vars liv alltid är såhär? Jag är fortfarande rädd att det är en dröm som skall ta slut. Men jag börjar inse att så kanske inte är fallet.
 
Jag är så tacksam. 
 
 

Kommentarer:

1 HEDAN:

skriven

Låter som att du hittat rätt ställe för dig. Man blir ju nästan lite avundsjuk!

Kommentera här: