Nää, fy.

Nu har det skett något jag aldrig varit med om förut; jag har fått influensan. Det gör ont i varenda led, varenda muskel, huden, pannan, ögonen, ryggen och jag kallsvettas och hostar. Fy. Polarn var svingullig och kom och ställde en burk alvedon utanför min dörr, för att inte bli smittad och så. Så fin <3. 
 
Såååå nu hamnar jag ännu mer efter i skolan, jag är knappt levande. 
 
Har spenderat dagen igår och idag framför Misfits och Vegorätt. Jag tror att jag är den enda veganen som inte tycker om avokado eller hummus. Men ew? Avokado smakar illa (guaccamole är ännu värre) och hummus är torrt och konstigt. Blä. 
 
Kom fram till att man kanske behöver äta även om man är sjuk. Vill helst äta typ kall potatissallad, men det har jag ingen. Blir nog att slänga ihop någon ris-bön-tomatröra (: Röror är typ det enda jag äter. Det är asnajs (:
 
 
 
 

Kommentarer:

1 HEDAN:

skriven

Du är inte ensam, jag gillar inte heller avokado. Kan tycka att det smakar ok om jag brer en halv på mackan, lägger på tomat, och kryddar med örtsalt och svartpeppar. Men det är ju typ som att säga att man tycker om kött när man steker det och dränker det i kryddor, löl.

Same med röror också, jag älskar att steka ihop en massa grejor, gör det typ hela tiden. Krya på dig hörru <3

Svar: Yaaaay! Naa, jag äter helst inte avokado alls och det finns nog ingen värre doft än når någon gjort guaccamole till chips/tacos/whatevwr och den står kvar i rummet där man sover Den lukten! Eeeww!
Men taaack så mkt <3
Janie

2 ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

skriven

Krya på dig, hoppas du snart är frisk igen! Kram

3 MATILDA:

skriven

Stackare, krya på dig!! :(

4 Clara:

skriven

Är det sant? Jag älskar avokado (även som guacamole) och hummus och jag skulle förmodligen kunna leva på det, hehe. Men vi är ju alla olika. Krya på dig förresten!

Kommentera här: