SommarvärmeN

Kommentarer (0)

Här var det minsann öde du! Det blir så när det är fullt upp med grejer hit och dit, dittan och dattan. 
Mycket har hänt sen sist, har t.ex. skrivit på ett lgh-kontrakt som planerat skall övergå till ett förstahandskontrakt efter en månad! Så om allt går som det skall flyttar jag om ca tre veckor! 
 
De senaste dagarna har varit himla trevliga, i veckan drog vi ut tilll polarns landställe och grillade, sen har jag haft besök av Viktor från Australien, och även ett oplanerat besök från Stenungsund. Festat mykt massvis, parkhängt, krogat, varit i Partille, varit i Stenungsund, träffat tysen personer och svettats sönder. Himla mysigt har det varit! 
 
Nu är det lugnt i två dagar innan jag rullar vidare mot Emmaboda där jag också möter upp en drös fina människor. Hur bra?! Helt fantastiskt. Har idag införskaffat mig en till, asfet powerbank samt en luftmadrass så jag slipper gå runt utan batteri samt sova rakt på marken, som jag gjorde på Forest Star. 
 
Bildbomb, varsågod:
 
 
 

Gal5

Kommentarer (2)

Mykt skum helg, som inte alls blev som planerat och jag har ännu inte fått veta varför. Flängde runt i Lilla Edet, Stenungsund och på Orust. Men det slutade bra ändå och det blev trotts allt en himla trevlig helg med asgött folk(: 
 
Idag jobbar jag i ösregn, utomhus i Alingsås. Veckan bjuder på jobb samt rumsvisningar(: