BIFFFFarrrr

Kommentarer (0)

Jag vaknade imorse och ba "Idag kommer bli en bra dag!" Det blev det! Jag har fått jobb för nästa vecka med möjlighet till förlängning, jag har gjort de mest lyckade lök-och linsbiffarna någonsin (det blev typ mer lök än linser), DE HÅLLER IHOP!!! (Potatismjöl är hemligheten) och jag har sminkat mig "ordentligt" (dvs hur jag sminkade mig dagligen för några år sedan men inte gör längre pga ingen ork). 
 
(Mvh inlägg of parenteser)
Har på mig mina förstora LEE-jeans från typ 2011(: gos.
Hoppas ni har en fin dag bubbisar, även om den är himla regnig, i Göteborg i alla fall. 
 
FÄRSKPOTATIS ÄR LIVET <3
 
 

Forest Star

Kommentarer (1)

Åkte på festival i Onsdags.
En massa hippies som samlades i skogen mitt ute i ingenstans, och dansade till psytrance i fem dagar. 
 
Bästa, friaste festivalen helt klart. Inte massa dumma regler eller köer, ingen som rotar igenom väskorna, bara ett gäng glada människor som trivs, och då blir det inget bråk som de andra mainstreamfestivalerna brukar ställa till med. Fk dem(:
 
Jag har knottbett i hela ansiktet och myggbett på resten av kroppen. Alla de bästa var där, jag har försökt skrubba fötterna rena efter 1 vecka barfota utan något vidare resutat. Vi hade lätt bästa campet med pressänningar, ljusslingor, discolampa, bord, en soffa vid 1 tillfälle, dekor av uv-garn, drömfångare a la skogs-style n so on. MYS. 
 
Fint var det. 
 
 

Healing

Kommentarer (3)

Ibland måste en göra sitt bästa för att försöka hantera känslor. Då trotsar en regnet, vandrar planlöst i två timmar, och hamnar där en hamnar. 
 
Jag hamnade i mölndal och inte fan blev jag klokare av det. Bara himla blöt.