Pytt i panna

Kommentarer (0)

Snart, när jag har tid, skall jag börja bygga om bloggen från början, det är ju ändå det jag studerar, och någonstans måste jag la visa vad jag kan. Skall bara försöka få den tiden över också(:  Men nu är det fullt upp fram till helgen, och då åker jag till Stockholm och hälsar på min familj. 
 
Häromveckan bestämde jag mig för att veganisera pyttipanna, då det var något jag åt mycket innan jag slutade äta kött, men inte ätit sen dess. Den blev verkligen supergod!  I har jag potatis, morötter och marinerad tofu, lök, havregrädde, grönsaksbuljongtärning, vitlök, en skvätt citron och kryddor. Mmmhhhh! 
 
 
 

Stick n poke

Kommentarer (1)

För två dagar sedan tatuerade jag min hand och mina fingrar på Hängmattans tattoo i Majorna.
Det gjordes med stick n poke och tog ca 3,5 h. Min hand är numera asfet och jag är nöjd, tack till Elenor! 
Jag kommer inte att lägga upp någon bild specifikt på tatueringen, då det hänt mig tidigare att jag faktiskt har träffat på människor helt random som har samma tatueringar som jag, för att de "hittade en bild på nätet" och tog med till tatueraren. Alltså min bild, på tatueringar som satt på mig. Jag tycker aldrig man skall komma till en tatuerare med en bild på något som redan är en tatuering som sitter på någon. Då ser ni ju själva att någon redan har exakt en sån.
 
Jag valde mina motiv genom att titta runt efter inspiration, välja ut en del saker
jag gillade samt rita ner det jag ville ha på papper som jag tog med till studion.
Så om jag inte lyckats tycka och rita precis som någon annan,
så är det ingen annan som har exakt det jag har!(: 
 
Här ser man iallafall en del av vad jag gjorde. 
Har ni några tatueringar på händerna? 
 
 

Måndag..?

Kommentarer (0)

Idag känner jag mig som på denna bilden, även om den är tagen i fredags. Det var egentligen i förberedande syfte, jag visste ju att jag skulle må såhär idag. Jag behöver verkligen en dag mellan söndag och måndag.  Välkommen till Råda Kyrkogård.
 
 
Utöver det skall jag tatuera min vänsterhand imorgon. Spännande!