Architects

Kommentarer (1)

Igår var jag på spelning, på Trädgår'n i Göteborg! Architects headlineade, med Stick To Your Guns och Bury Tomorrow som förband. HIMLA BRA VAR DET! Mycket värd spelning. Drack några bärs och träffade en hel del trevligt folk där, ända tills jag smet därifrån lite tidigare (för sån är jag, har inte tålamod att stå still och kolla i flera timmar haaa) då älskling plockade upp mig(:
Idag vaknade jag bakis men det var det FAN värt. 
 
La uppen fet film på min instagram också. Jaanieh heter jag där, kolla den dåå!
Beröm mina feta mobilpix ty ty. 
 
 

Familytime

Kommentarer (0)

Förra helgen var familjen här och hälsade på. Vi var på musikal, Rock of 80's. Vi hade parkettplatser vilket kanske inte var det bästa, men det var roligt ändå! Hade inte träffat min bror på typ nio månader ^^.
 
Utöver det åt vi massa mat, gick på stan & sånt där. E la trevligt så. Åker upp till sthlm den 25e november för mer familjemusikal. 
 
Är man vegan på lilla london kan man få potatis. Så snor man en saltgurka av sin far, och diverse grönsaker av sin bror. Mmmh! 
 
 

Familj&grejer

Kommentarer (0)

Godmorgon fredag! Woooh! 
Jag är mer eller mindre hemlös här igen så, men jag jobbar på det! Crashar hos pojkvännen för tillfället, det är ju tur att man har en sån(: Det blev lite mycket där då han jag bodde hos (och fortfarande har mina möbler hos) fortsatte sno min mat och länsa kylen&frysen; fast att han lovat att sluta och fast att jag erbjudit mig att köpa egen mat till honom, som han tackat nej till. Riktigt respektlöst och jag förstår inte hur människan tänker. Kanske ville han bara ha ut mig(:
 
Idag kommer hela min familj till Göteborg!!!!!!!!!!!! Och stannar hela helgen. Hela min familj har nog inte varit här samtidigt på tolv år. Jag tror dessutom det är enda gången, för när vi bodde här levde inte min bror. SHIIEEET värsta grejen ju.  
SPÄNNANDE!!!! Vi skall gå på rockmusikal och grejer. 
 
Men först skall jag in till stan på vant-jakt för det börjar bli himLA kallt om fingrarna må jag säga. Vad hittar ni på i helgen?