Currypasta

Kommentarer (0)

Var och käkade på Old Corner med pojkvän i söndags efter att vi varit på marknad. Åt supergod vegansk tzay-curry-pasta, kolla bara på den?! Mmmhhh! Himmelskt. Old Corner är svinbra! 
 
Skolan är faktiskt rolig (har någon någonsin sagt det?!) och jag känner att jag valt rätt nu. Himla skönt är det; en livspusselbit på rätt plats! Idag är jag hemma i edet och har lagat "fajitas" samt tvättat håret med min nya dread-schampookaka från dreadstuff med Nag Champa - doft, mmmh! Dreadsen börjar se rätt bra ut nu, när de är ca 7 månader gamla (: galet är det.
 
 

Onåbar

Kommentarer (0)

Min far började för ett tag sedan klaga på att man inte hör vad jag säger när man pratar intelefon med mig. Jag lovade honom att lämna in den, vilket blev aningen omständigare än jag trott. 
 
Den blir borta i tre veckor, allt på telefonen försvinner, mitt nya skärmskydd för 400kr försvinner också. Min gamla telefon som jag tänkt ha så länge har tydligen fel på simkorts-facket, och simkortet har gått sönder. Så jag är mer eller mindre o-nåbar. Det som oroar mig mest är om de försöker ringa från verkstan, haha! 
 
Utöver det har jag haft en fin helg, och det känns tydligt att det börjar bli höst. Hur var er helg?
 
 

En natt

Kommentarer (0)

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag mår bra, tror jag. Jag vill helst inte tänka på det så mycket! Då kanske en inser att livet ändå är rätt skevt även om en faktiskt klarar sig ganska bra(:
 
Jag råkade hamna i ett förhållande! Det var himla otippat. Inte på ett dåligt sätt, utan tvärt om. Men ja, otippat och jag förstår nog inte riktigt själv än.