Grillpremiär

Kommentarer (0)

I fredags var det grillpremiär och den årliga planteringsdagen hos Rikard. Vi jordade ner våra händer, drack vin och grillade veganska burgare, ute på balkongen i halvregnigt väder. Det var ändå värt, och jättetrevligt(:
 
 
 
 

Underoath Rebirth

Kommentarer (0)

VET NI VAD?! Jag satt på vagnen härom dagen och scrollade igenom mitt facebook-flöde, sådär som man gör. Helt plötsligt dyker ett Rebirth-evenemang med Underoath upp?! Underoath är, för er som inte vet, ett av mina topp 3 favoritband, som splittrades för fyra år sedan. Evenemanget berättar för mig att de skall spela i Sverigeeeeeeeeeee. Visserligen i Stockholm, så innan dagen var slut hade jag bokat konsertbiljett, en tågbiljett dit och ringt hem och meddelat en glad familj.Yolo, eller något.

Den sjuttonde maj skall jag se dem igen, på Debaser Strand i Stockholm. Jag tar med mig Simon, och så passar jag på att fira en försenad födelsedag med familjen när jag ändå är där(:
 
Asgammal, underbar underoath-emomusik till er tjänst
 

Solnedgång

Kommentarer (0)

Helgen bestod av en asmysig lördag med en fin vän som avslutades med öl vid vattnet i solnedgången. Precis som jag gillar det! Med go musik, ute i naturen. 
 
Idag är det måndag vilket innebär skolstress. Känner mig inte speciellt stressad tho, men vet att jag borde vara det. Vädret är ungefär lika deprimerande som måndagar. 
 
På andra bilden försöker Simon fotografera under vattnet, ifall någon undrar vad han sysslar med(: