Sunday funday

Kommentarer (0)

Eller någonting sånt. Serier, filmer och detta med älskling hela dagen, myspysigt(:
 
 

Gomörra..

Kommentarer (0)

..säger jag med några peanutbutterjelly and "nutella" sandwiches. Man tager vad man haver hos sin ungkarl till pojkvän, för att ge sig ut i snöstorm det första en gör innan frukost är jag alldeles för mycket livsnjutare för att ens överväga. Kommer aldrig förstå mig på människor som inte köper hem mat, så det finns när en är hungrig och lat. 
 
Helgen har varit lugn, precis som förra! Jag kämpar för att hålla det så, men inte är det lätt. Det kan vara fint att ta några öl när en är uttråkad, för att liva upp stämningen. Läskigare är det nykter, om man som jag lider av socialångest. Men ut och träffa folk måste en ju, annars blir man nog galen tillslut. Vad i livet är roligt, egentligen? 
 
Vi var ute och fotade i Mölnlycke lite i fredags(: 
Då var det minsann vår, iallafall.
 

Tadaaaa

Kommentarer (0)

Mår asbra efter lugn helg, skönt som fan. Fick ändå träffat några vänner och min Timmisen kom över igårkväll (: 
 
Lika bra det, startar en dödsstressig vecka imorgon med ett halvfärdigt projektarbete, uppgifter som skall tolkas och göras utifrån en karriärkurs, möjlig intervju(!! TADAAA) och så skall man hinna ha ett liv därimellan också. Men det ska jag nog klara av, för jag är ganska bäst. 
 
Berättade jag att jag hittade ett presentkort på Junkyard utomhus? Tusen spänn, var det på det. Tog det som ett bevis på min good carma och unnade mig bland annat byxorna här nedan(: