Healthy vegan (kind of)

Kommentarer (0)

Här var det ju ett jäkla liv! Not. 
Hehehe!
 
Idag tog jag ett stort steg. Idag är dagen då jag startar min resa mot ett hälsosamt veganliv. Det har tagit mig exakt ett år och en månad som vegan innan jag gjort min egna första NYTTIGA SMOOTHIE!!! Eller, smoothie ö.h.t. Jag är DÖDSSJUK och provar alla husmorsknep påengång för att snabbt få resultat. 
 
Idag serveras: Superfin vinrödlila smoothie på banan, blåbär, spenat, havregryn, havremjölk och linfrön. Invigde även min NYA STAVMIXER (som jag fick i julklapp då) vilket också är en anledning till att jag inte kunnat göra smoothies förut. Eller ja, en hel månad har jag ju kunnat egentligen. Shhh! 
 
TE med okänd lösplocksmak, riven ingefära, citronsaft, havremjölk och honung. 

Marinerade vitlöksklyftor med gaffel direkt ur burken (redan slut) och curlyfries med ketchup. 

 
 


Vadan denna uppdatering helt plötsligt? 
Min telefon blev ficktjuvad häromveckan och jag har gett upp allt som har att göra med telefonteknologi, så jag försöker vänja mig vid att hela tiden springa runt med kamera istället. VOILA! 

Gott nytt år..

Kommentarer (0)

..och välkommen till 2017. Inga nyårslöften eller "new year - new me" - skit. Jag skall fortsätta vara fantastisk som alltid; och så blir jag halvvägs till 50. Fick äran att kyssa en lika fantastisk person, exakt på tolvslaget. Du är mitt år, detta är bara början vårat första.