Det här inlägget...

Kommentarer (1)

... skiljer sig inte alls från dess företrädare. 
 
Efter en seg dag i sängen (fram till typ kvart i fem, no kiddin') så tog jag en promenad ner till centrum och handlade lite, och efter ett specifikt antal timmar magi i köket så serverades, för första gången sedan jag blev vegan för ~1,5 år sedan, raggmunk med bacon och lingonsylt! Fast inte bacon såklart, mer som fejkon. 
 
För er vegan-skeptiker kan jag tala om att raggmunken smakade precis som vanligt, som sån med kobröstmjölk och ägg i. (Är det ens ägg i sån raggmunk?) Jag är med andra ord nöjd och glad och har förmodligen ätit aningen för mycket(:
 
 

Jag gillar bilder på mat

Kommentarer (0)

Hehe, det verkar så iallafall. Har haft en mysig helg med mamma och med min älskling. Vad det här inlägget handlar om? Bilder på mat, såklart. Mer specifikt onsdagens middag, lördagens frukost och söndagkvällens senmiddag. 
 
skogaholmslimpa med violifeost, paprika, kaffe och katt framför "vem vet mest?"
 
cashew-nånting på thairestaurang
 
hemlagad pulled bbq-gryta med paprika, matgrädde och lök, serveras med kokt potatis och sparris. 
 
Godnatt, bloggen(: 

Ett första möte

Kommentarer (1)

Jag vaknade hemma hos älskling för ungefär trettio minuter sedan, hur pigg som helst. Har obviously sovit för mycket och kan inte sova mer. Igår var vi och åt på Texas Longhorn, jag, älskling och mamma. Det var trevligt, nervöst och läskigt, men även ett köttigt steakhouse som dem har börjat servera en riktigt god (men gigantisk) veganburgare. Jag är nöjd(: 
 
Idag fyller även min lillebror borta i Stockholm 23! Grattis till honom(: